modest terapies barcelona
TERÀPIES
modest terapies barcelona

El nostre centre mèdic de Barcelona ofereix teràpies y massatges personalitzades per tot tipus de persones i sobretot estan molt orientades a millorar i prevenir diverses patologies de tipus ossi, circulatori i muscular, i en casos necessaris sota supervisió mèdica. Des de massatges orientats a treballar el cos a nivell terapèutic davant qualsevol tipus de contractura muscular, o patologia que ens afecti a nivell físic, per alleujar el cansament, aporta més to muscular, equilibri postural i reforçar l’estat d’ànim.

També treballem el cos, la ment, les emocions i la part energètica i anímica de l’individu des de les àrees reflexes dels peus. Té grans resultats com a teràpia complementària davant de qualsevol tipus de malaltia i alleuja la fatiga.

Al nostre centre mèdic realitzem massatges utilitzant olis essencials d’alta qualitat amb propietats relaxants que ajuda a trobar l’equilibri entre la part mental-emocional, física i energètica. Molt útil per a combatre l’estrès i l’ansietat."

TRACTAMENTS
Slide 1

LIPO-CAVITACIÓ

La Lipo-Cavitació és el procés provocat per ultrasons de baixa freqüència que indueixen la formació de bombolles de vapor dins d'un líquid. La pressió exercida per les bombolles causa la implosió, amb un alliberament d'energia que destrueix les cèl·lules adiposes. Hi ha un tipus de greix acumulat que no s'aconsegueix eliminar ni amb dieta ni exercici ni amb tractaments d'aplicació tòpica. En aquests casos hi ha una solució molt menys invasiva que la cirurgia, i és la cavitació. Per aconseguir excel·lents resultats en aquesta tècnica s'ha de personalitat en cada cas i complementar amb drenatge limfàtic, Ràdio Freqüència i treball en plataforma vibratòria. Els nostres tractaments duren unes dues hores aproximades per sessió, utilitzant un equip de màxim nivell, amb dos manípulos per treballar diferents tipus de greix corporal (focus o flat). Tots els tractaments i teràpies que treballem es fan en un centre mèdic de molt prestigi, i es realitza amb control mèdic incloent una primera visita.

RÀDIO FREQÜÈNCIA CORPORAL

La radiofreqüència corporal és una tècnica amb la qual es corregeix la textura de la pell, la flacciditat i el volum, estimula els fibroblasts a través de calor intradèrmica, aconseguint la regeneració de col·lagen i millorant els teixits i l'elasticitat de la pell. Permet travessar la dermis sense danyar-la i accedir a les capes més profundes de la pell aconseguint un efecte jove. S'activa la circulació de la zona a tractar, el sistema limfàtic i el sistema arteriovenós, augmenta el drenatge limfàtic i la vascularització.

RÀDIO FREQÜÈNCIA FACIAL

La radiofreqüència consisteix a aplicar, de forma selectiva, energia en la dermis profunda i en les capes subdèrmica, a través de la superfície de la pell sense que aquesta resulti agredida, permetent lluitar contra la flacciditat mitjançant l'estimulació dels fibroblasts aconseguint que aquests generin nou col·lagen. El tractament de radiofreqüència, també conegut com lífting sense cirurgia, és una tècnica no-invasiva (sense cirurgia ni anestèsia) per al tractament de la flacciditat facial i corporal lleugera que dóna excel·lents resultats. Utilitzem l'última generació d'equips d'alta potència amb capçals tant bipolar com tripolar, que ens permet lliurar l'energia a diferents profunditats, i així tractar diferents tipus de flacciditat i solcs com les línies del front, potes de gall, llavi superior comunament anomenades Codi de barres, etc.

Copyright © 2011. All Rights Reserved.
built by Sèculi
C/Aribau, 137, Pral. 2a, 08036, Barcelona
93 410 53 48 / 664130249